Libri transparences 2016-PDF

Libri i Transparencës përmban të dhënat e maturantëve të çdo shkolle të vendit. Libri Për çdo shkollë janë renditur vetëm maturantët e saj, të cilët kanë rezultuar kalues në të gjitha provimet e Maturës Shtetërore dhe kanë aplikuar online me formularin e aplikimit në universitete. Autoritetet e këtij universiteti bëjnë me dije se në procesin e pranimeve të reja për studimet pranë këtij universiteti, për vitin akademik, në të gjitha programet e studimit do të aplikohen tre kritere. – Kriteri i meritës së kandidatit që përcaktohet nëpërmjet mesatares së shkollës së mesme. DAR/ ZA- ve, deri më datën 22. , t‘ u vihet në dispozicion libri i transparencës, së bashku me një fashikull me rezultatet e kandidatëve për çdo shkollë të mesme nën administrimin e tyre. Libri i transparences keyword after analyzing the system lists the list of keywords related and the list of websites with related content, in addition you can see which keywords most interested customers on the this website. Hapet thirrja për aplikime për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Pavias, në Itali, për semestrin e parë të vitit akademik. Njoftim per aplikimin e fundit te MSH: " Në datat 21- 23 gusht do të jetë i hapur sistemi i Matura Online për aplikimet me formularin A1Z. 21/ 02/ NJËSHI; Arti pamor. 15/ 07/ 18/ 07/ Aktorët rezidentë të Teatrit të Gjilanit po i presin pagat. PIKET E FITUESIT TE FUNDIT, MATURA PIKET E FITUESIT TE FUNDIT RAUNDI I DYTE, PIKET E FITUESIT TE FUNDIT RAUNDI I PARE, Libri i Transparencës Publikohet libri i transparencës Udhëzues për përdorimin e librit të transparencës Formulari i korrigjimit të pasaktësive Udhëzim për plotësimin e formularit të. Dhuna në stadiume, takim Rama- Duka në Kryeministri.

 • Libri sulla grande guerra in italia
 • Un vecchio che leggeva romanzi d amore trama
 • Romanzo epistolare d amore
 • Come scaricare libri da google book gratis
 • Libri da leggere tra i 20 e i 30 anni


 • Video:Libri transparences

  Libri transparences

  Europa League, Napoli e Chelsea “ hipotekojnë” çerekfinalet ( Video). Dini vetëm numrin? Gjeni kujt i përket. Vini numrin me ose pa prefix. PËRSHTYPJET : : KUSH JEMI : : KONTAKTO : : FORUM : : CHAT. Libri i Transparencës. Z2 HISTORI BËRTHAMË 5. Gjuhë Italiane 6) 226 Drejtësi D1 GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI, GJIMNAZ. Programi i Transparences vlerësohet si një mënyrë konkrete përmes së cilës Bashkina Gramsh ndërton dhe rrit transparencën në punën e saj institucionale, nën garancinë e Ligjit për të Drejtën e Informimit ( LDI). Bashkia Gramsh do të përditësojë herë pas here Programin e Transparencës, në përputhje me pikën 2 të nenit 5. Publikohet Libri i Transparencës. Libri i Transparencës plotëson tërësisht kuadrin e informimit të saktë dhe të plotë të maturantëve/ kandidatëve, dukuri.

  Libri i Transparencës është një libër pune, ku secili mund të kontestojë për ndonjë pasaktësi në të dhënat që shikon, por për çdo ndryshim, do të kërkohet dokumentim zyrtar nga drejtoritë arsimore të rretheve. Tiranë, 27 gusht - Agjencia Kombëtare e Provimeve ka publikuar sot Librin e Transparencës për Maturën Shtetërore. Libri i Transparencës plotëson. Libri i transparencës Berat. Libri i transparencës Bulqizë. Libri i transparencës Delvinë. Libri i transparencës Devoll. Libri i transparencë Dibër. Libri i transparencës Durrës. Libri i transparencës Elbasan. Libri i transparencës Fier. Libri i transparencës Gjirokastër. Libri i transparencës Gramsh. Libri i transparencës Has.

  Libri i transparences, publikohen piket e maturanteve Te gjithe kandidatet per studente mund te verifikojne piket qe kane arritur te grumbullojne ne te gjitha preferencat qe kane zgjedhur. Libri i Transparencës per nxenesit e shkolles Mihal Ekonomi. UDHËZUES Për plotësimin e Formularit të Korrigjimit të Pasaktësive Matura Shtetërore. Matura Shtetërore, publikohet Libri i Transparencës Ministria e Arsimit dhe Sportit publikoi sot Librin e Transparencës, i cili plotëson kuadrin e informimit të saktë të maturant ëve. Pas plotësimit të tij nga maturanti përkatës dhe konfirmimit zyrtar me firmë dhe me vulë nga drejtoritë e shkollave dhe DAR/ ZA- ve, që gjithashtu firmosin dhe vulosin këtë formular. Këto të fundit, i përcjellin brenda ditë së premte, datë 19/ 08/, ora 14: 00, dhe ndërkohë duhet t’ i përcjellin edhe zyrtarisht në format letër. 05/ 03/ Doli nga shtypi libri “ Shkolla e mesme e Pozharanit/ Monografi/ “ e autorit Prof. 21/ 07/ 21/ 07/ QMF. Kjo platformë digitale e ndërtuar në dy versione, Mobile dhe PC ka si qëllim ndërlidhjen dhe bashkëpunimin me te gjitha kategorite dhe profilet e jetës së përditshme duke ofruar të rejat më të fundit brenda dhe jashtë vendit. Libri i Transparences Kurbin = = >.